Φωτογράφιση Ξενοδοχείων

Φωτογράφιση εσωτερικών και εξωτερικών χώρων ξενοδοχείων, πολυτελών κατοικιώνπολυτελών σκαφών, διαμερισμάτων, airbnb, εστιατορίων & bar. Η φωτογράφιση γίνεται με φωτογραφικό εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας και σκοπό έχει να αναδείξει τους χώρους με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Δίνεται μεγάλη βαρύτητα στην ποιότητα της σύνθεσης και του χρώματος και την ψηφιακή επεξεργασία. Το αποτέλεσμα είναι υψηλής αισθητικής, ένας τέλειος συνδυασμός δημιουργικής προσέγγισης και άρτιας τεχνικής, με προσοχή στη λεπτομέρεια.

Πότε είναι η ιδανική εποχή φωτογράφισης ενός ξενοδοχείου;

Η καλύτερη εποχή για φωτογράφιση ενός ξενοδοχείου είναι από τον Μάρτιο έως και τον Οκτώβριο. Ο καθαρός ουρανός και το φως του ήλιου είναι οι καλύτεροι σας σύμμαχοι.

Η σημασία των νυχτερινών φωτογραφίων

Ο φωτισμός είναι αναμφίβολα ο πιο σημαντικός παράγοντας στην φωτογραφία. Καλό είναι να υπάρχουν φωτογραφίες τόσο την ημέρα όσο και τη νύχτα, για μια ολοκληρωμένη γκάμα λήψεων. Την ημέρα η φωτογράφιση γίνεται αρκετά νωρίς το πρωί, ενώ η καλύτερη ώρα για τη νυχτερινή φωτογράφηση είναι λίγο μετά τη δύση του ήλιου (blue hour). Για να εκμεταλλευτείτε στο έπακρο το καλύτερο φως απαιτείται καλή οργάνωση και συγχρονισμός.

Φωτογραφίζουμε όλους τους εσωτερικούς & εξωτερικούς χώρους

Μια φωτογράφιση ξενοδοχείου, δεν περιστρέφεται μόνο γύρω από την αρχιτεκτονική και τη διακόσμηση, αλλά και γύρω από τις εμπειρίες που οι ταξιδιώτες αναμένεται να ζήσουν. Έτσι εκτός τις φωτογραφίες των δωματίων θα πρέπει να αποδοθούν οι χώροι των εστιατορίων και μπαρ και οι χώροι αναψυχής όπως πισίνες, γυμναστήρια, υδρομασάζ, ιαματικά λουτρά, σάουνες κτλ. Σίγουρα θα εντυπωσιάσετε τους πελάτες σας με αεροφωτογραφίες που γίνονται με drone, εικονικές περιηγήσεις ή video.

Χρειάζεστε Stylist;

Ένα από τα πιο σημαντικά κομμάτια της φωτογράφισης είναι το «στήσιμο» των χώρων. Για αρχή τα δωμάτια και άλλοι χώροι πρέπει να είναι καθαροί και τακτοποιημένοι και να έχουν ολοκληρωθεί τυχόν εργασίες ανακαίνισης. Το styling είναι άλλη μία πτυχή της φωτογράφισης που βοηθά στην καλύτερη απόδοση των χώρων του ξενοδοχείου. Ένας καλός στυλίστας μπορεί να αλλάξει την αίσθηση των χώρων και να τα απογειώσει. Εφόσον το επιθυμείτε μπορούμε να σας προτείνουμε τους συνεργάτες μας, άριστους επαγγελματίες του χώρου.

Αναδείξτε το ξενοδοχείο σας μέσα από κατάλληλες φωτογραφίες και μετατρέψτε τις αναζητήσεις σε περισσότερες κρατήσεις!